Lifecoach Hengelo GLD/ Bronckhorst

Als je vragen hebt over zingeving en hoe je je leven wilt vormgeven. Of moeite hebt om keuzes te maken en je eigen pad te volgen. Als je vastloopt en graag weer vooruit wilt. Of als je denkt, is dit nu wat ik wil? Dan kan ik je als lifecoach in Hengelo GLD/ Bronckhorst je vooruit helpen. Samen gaan we aan de slag om te achterhalen wat belangrijk is voor jou. Vervolgens kijken we wat er nodig is om een stap voorwaarts te zetten. Zo kan het zijn dat we jouw persoonlijke missie in kaart brengen. Wanneer je helder hebt wat dat is, wordt ook helder wat een goede eerste stap is om daar invulling aan te geven. Weer in contact zijn met je missie geeft een gevoel van herkenning, thuiskomen, plezier en kracht. 

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Hans (ICT-specialist): 
“Ik heb mijn overtuiging in mijn capaciteiten weer terug, heb nu grip op de druk die ik vooral mezelf oplegde en sta nu weer met een positief gevoel in mijn werk. De kansen die ik ambieer komen nu ook daadwerkelijk op mijn pad. Jesse heeft me geholpen door verbinding te maken met mijn missie. Toen ik dit in beeld had werd voor mij duidelijk dat ik niet zozeer een andere werkgever nodig had, maar een andere functie. Daar ben ik vol voor gegaan en heb deze ook gekregen. Ik ben nu op mijn plek.”

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als lifecoach in Hengelo GLD/ Bronckhorst werk ik vanuit mijn eigen praktijk, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties