Mijn verhaal

Van buitenbeentje naar buitencategorie!

Als kind merkte ik, dat ik anders naar de wereld keek. Dit leidde ertoe dat ik anderen niet begreep in wat ze zeiden en deden en vaak zelf niet werd begrepen in wat ik deed en wat ik zei, een buitenbeentje. Door me aan te passen en op de achtergrond te houden probeerde ik mijn eigen weg te vinden.

Nu zou ik zeggen dat ik met een andere filter naar de wereld kijk. Zo neem ik veel en verfijnd waar met al mijn zintuigen, verwerk ik deze informatie zeer snel en breng alles met elkaar in verband. Mijn filter is zonder ego, wat maakt dat ik kijk naar wat het beste voor de situatie is.

Tot deze inzichten ben ik gekomen op mijn pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik kreeg inzicht in wie ik in de kern ben en ontdekte ik wat mijn bijzondere kwaliteiten zijn. Daarnaast kreeg ik inzicht in hoe ik me aanpaste aan de wereld en welke ‘monsters’ er in mijn hoofd zaten, die me nogal eens van mijn pad brachten.

Nu ben ik zover dat ik kan zeggen dat de kracht van mijn aanwezigheid, mijn waarnemingsvermogen, sensitiviteit, snelheid van denken en helderheid mijn bijzondere kwaliteiten zijn.

Ik zie mezelf niet meer als buitenbeentje, maar als iemand met kwaliteiten van de buitencategorie.