Referenties

Jesse in 5 woorden: helder, doortastend, gedreven, vriendelijk en betrokken.

Organisatieadvies
|

Rob (Manager quality IT)

“Jesse is een adviseur die zich met hart en ziel verbindt aan de problematiek in de organisatie. Met een scherpe geest weet Jesse zeer snel te schakelen tussen inhoudelijke aspecten en relationele aspecten die een rol spelen. Ik heb Jesse leren kennen als een unieke, betrouwbare en scherpe adviseur. Een ware rots in de branding in het tumult van een organisatie­veranderingstraject.”
|
“Jesse kijkt verder dan de horizon.”
|

Meltem (Financieel Directeur)

“Met Jesse is het mogelijk om in een heel korte tijd, zelfs telefonisch, tot inzichten te komen bij organisatie en team vraagstukken. Zij beheerst het systemisch kijken zonder oordeel en is in staat de situatie effectief te doorgronden. Zelfs binnen een uur kan zij duidelijkheid geven over een kwestie.”
|
“Jesse zorgt voor beweging en geeft inzicht in stappen die je kunt zetten.”
|
“Jesse heeft altijd meer invalshoeken dan de anderen.”
|
“Jesse, jij kan alles zeggen. Hoe scherp het ook is, mensen kunnen het aannemen”
Transformational coaching
|

Helmer (Student)

Resultaat direct na coaching:
‘’Ik klopte bij Jesse aan wegens het feit dat ik vastliep tijdens het schrijven van mijn scriptie. Negatieve gedachten haalden mij weg van het doel en zorgden ervoor dat ik andere dingen ging doen. Tijdens de coaching heb ik geleerd om op het moment dat er negatieve gedachten in mij opkwamen deze te vervangen door positieve gedachten. Door kleuren te verbinden aan de gedachten leerde ik spelenderwijs de barricade weg te nemen en realistische gedachten de boventoon te laten voeren. Zo was ik in staat om mijn scriptie succesvol af te schrijven en af te studeren.’’
Resultaat jaar later: “Heb overal goede zin in, ben mijn faalangst eigenlijk amper tot niet tegengekomen. Leef meer in het heden en houdt een realistisch perspectief voor ogen.”

|

Sandra (Illustrator)

“Ik wist niet hoe ik vorm kon geven aan de uitvoering van mijn ideeën omtrent ontwikkelingen in mijn werk als ZZP’er. Het zat zo vol en vast in mijn hoofd. Jesse wist mijn gedachten uit elkaar te trekken en inzichtelijk te maken. Zij heeft me een positieve zet gegeven in de richting van mijn werktoekomst.”

|

Liliane (Agile leadership & systemic coach)

“Met Jesse ben ik een dagdeel intensief op ontdekkingsreis gegaan. Een ontdekkingsreis gericht op thema’s rondom persoonlijke en professionele groei. In een halve dag biedt Jesse een krachtig programma, op maat, en ze neemt je daarin ook bij de hand. Ze neemt je mee langs bijzondere, intensieve en verdiepende werkvormen. De veilige setting die Jesse weet te borgen, maakt dat je op een laag kunt werken die dieper is en waarmee je tot de essentie komt van een vraagstuk en zelfs daar voorbij. Voor mij heeft deze intensive vooral veel concrete handvaten en nieuwe inzichten opgeleverd. Inzichten die ik, nu op een meer intuïtieve wijze, krachtig vertaal naar mijn leven en mijn werkpraktijk.”
|

Melanie (Consulent)

“Ik kwam bij Jesse vanwege een heftige gebeurtenis op het werk, waardoor ik uit balans was en onzeker. Door de persoonlijke coaching vond ik erkenning, acceptatie en de balans weer terug binnen mijn werk. En vooral geloofde ik dat ik het zelf weer kon en vond mijn uitdaging en passie weer terug. Jesse heeft me vooral geholpen door er voor mij te zijn en te focussen op mijn eigen kracht.”

|

Lenneke (NEI therapeut)

“Heel erg dankbaar ben ik Jesse dat ze mij vooruithelpt en mij nieuwe inzichten geeft in mijn persoonlijke proces.
Jesse luistert goed en volgt hierbij ook haar eigen intuïtie. Dit levert nieuwe, verdiepende inzichten op.
Ze denkt en voelt heel goed mee. Ze heeft ervoor gezorgd dat we bij de kern gekomen zijn. Zo kan ik écht verder kan en een sprong vooruit maken.”
|

Hans (ICT specialist)

“Ik heb mijn overtuiging in mijn capaciteiten weer terug, heb nu grip op de druk die ik vooral mezelf oplegde en sta nu weer met een positief gevoel in mijn werk. De kansen die ik ambieer komen nu ook daadwerkelijk op mijn pad. Jesse heeft me geholpen door verbinding te maken met mijn missie. Toen ik dit in beeld had werd voor mij duidelijk dat ik niet zozeer een andere werkgever nodig had, maar een andere functie. Daar ben ik vol voor gegaan en heb deze ook gekregen. Ik ben nu op mijn plek.”
|

Inge (Business Controller)

“Jesse heeft mij precies de hulp geboden die ik nodig had. In een paar sessies heb ik meerdere inzichten en hulpmiddelen gekregen. Deze zowel in mijn werk als privé van pas komen. Ik heb nu weer zelf de regie in handen en kan beter omgaan met situaties die anders lopen dan gedacht. Het prettige aan Jesse is dat zij zo haar voorbereiding aan de kant legt als blijkt dat er iets anders nodig is. ”

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Ik drink graag een kop thee met je om kennis te maken.

Mail me, bel me (06-53271999) of laat via het contactformulier een reactie achter om een afspraak te maken.