Trans­formational coaching

Aandacht voor jouw persoonlijke groei in leven en werk!

Wanneer je je afvraagt of dat wat je doet nu wel bij je past. Of wanneer iets je tegenhoudt om de volgende stap te zetten of wanneer je even niet verder komt in studie en werk. Dan help ik je flink vooruit. Ik help je als je echt keuzes wilt maken en stil wilt staan bij de wezenlijke vragen met transformational coaching.

We gaan kijken naar wat er wil gebeuren vanuit jouw kern. Wanneer je hier bewust van wordt, ontstaat de mogelijkheid om iets blijvend te veranderen, te transformeren.

Ik maak deze verandering mogelijk door er voor jou te zijn en de ruimte te scheppen, zodat jij er zelf helemaal kan zijn. Dit zorgt voor een open, diepgaande uitwisseling. In dit proces breng ik in beeld of benoem ik wat nog niet aan de oppervlakte is, helder en kernachtig. Mensen herkennen dit onmiddellijk en zeggen dan vaak “dat is precies hoe het is”. Dit bewustzijn brengt nieuwe inzichten, waardoor je keuzes kan maken en stappen kan zetten.

Op dit pad ben ik jouw coach en begeleid ik je met compassie en zonder oordeel.

Ook een stap maken in je persoonlijke groei?
Ik heb de volgende opties:

Coachtraject

Traject van doorgaan vijf sessies, waarin voor jou helder wordt wat de volgende stap is in jouw leven en/of werk.

Dagdeel de diepte in

Een dagdeel de diepte in op een vraag in jouw persoonlijke proces. Tijd en ruimte om stil te staan bij de vragen die ertoe doen. Diepgang die leidt tot waardevolle inzichten.

NEI-consult

In de sessie gaan we op zoek naar blokkades die op onbewust niveau aanwezig zijn en verstoren. Inzicht in wat blokkeert zorgt ervoor dat je het kunt loslaten en integreren. Resultaat: helderheid en jouw energie stroomt weer. (NEI = Neuro Emotionele Integratie)
|

Liliane (Agile leadership & systemic coach)

“Met Jesse ben ik een dagdeel intensief op ontdekkingsreis gegaan. Een ontdekkingsreis gericht op thema’s rondom persoonlijke en professionele groei. In een halve dag biedt Jesse een krachtig programma, op maat, en ze neemt je daarin ook bij de hand. Ze neemt je mee langs bijzondere, intensieve en verdiepende werkvormen. De veilige setting die Jesse weet te borgen, maakt dat je op een laag kunt werken die dieper is en waarmee je tot de essentie komt van een vraagstuk en zelfs daar voorbij. Voor mij heeft deze intensive vooral veel concrete handvaten en nieuwe inzichten opgeleverd. Inzichten die ik, nu op een meer intuïtieve wijze, krachtig vertaal naar mijn leven en mijn werkpraktijk.”
|

Hans (ICT specialist)

“Ik heb mijn overtuiging in mijn capaciteiten weer terug, heb nu grip op de druk die ik vooral mezelf oplegde en sta nu weer met een positief gevoel in mijn werk. De kansen die ik ambieer komen nu ook daadwerkelijk op mijn pad. Jesse heeft me geholpen door verbinding te maken met mijn missie. Toen ik dit in beeld had werd voor mij duidelijk dat ik niet zozeer een andere werkgever nodig had, maar een andere functie. Daar ben ik vol voor gegaan en heb deze ook gekregen. Ik ben nu op mijn plek.”
|

Melanie (Consulent)

“Ik kwam bij Jesse vanwege een heftige gebeurtenis op het werk, waardoor ik uit balans was en onzeker. Door de persoonlijke coaching vond ik erkenning, acceptatie en de balans weer terug binnen mijn werk. En vooral geloofde ik dat ik het zelf weer kon en vond mijn uitdaging en passie weer terug. Jesse heeft me vooral geholpen door er voor mij te zijn en te focussen op mijn eigen kracht.”

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Ik drink graag een kop thee met je om kennis te maken.

Mail me, bel me (06-53271999) of laat via het contactformulier een reactie achter om een afspraak te maken.