Lifecoach voor Doetinchem/ Achterhoek

Als je in je persoonlijk proces vastloopt en vragen hebt over zingeving en hoe je je leven wilt vormgeven. Of moeite hebt om keuzes te maken en je eigen pad te volgen. Als je vastloopt in je werk en weer met plezier wilt werken. Dan help ik je als lifecoach, voor Doetinchem/ Achterhoek, vooruit. We gaan aan de slag met jouw vraag en jouw persoonlijke proces. We gaan ontdekken wat een goede volgende stap voor jou is, zodat je persoonlijk kunt groeien. Hiervoor kijken we aan de oppervlakte en ook wat zich onder de oppervlakte bevindt. Vaak zit daar de meest waardevolle informatie om tot nieuwe verhelderende inzichten te komen, die ervoor zorgen dat je zelfs een sprong vooruit kunt maken. 

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Lenneke (NEI-therapeut): 
“Heel erg dankbaar ben ik Jesse dat ze mij vooruithelpt en mij nieuwe inzichten geeft in mijn persoonlijke proces. Jesse luistert goed en volgt hierbij ook haar eigen intuïtie. Dit levert nieuwe, verdiepende inzichten op. Ze denkt en voelt heel goed mee. Ze heeft ervoor gezorgd dat we bij de kern gekomen zijn. Zo kan ik écht verder kan en een sprong vooruit maken.”

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als lifecoach voor Doetinchem/ Achterhoek, werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Hengelo GLD, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties