Lifecoach voor zingeving Zutphen

Als lifecoach voor zingeving (omgeving Zutphen) help ik je vooruit als: 

  • je vragen hebt over zingeving en hoe je je leven wilt vormgeven.
  • moeite hebt om keuzes te maken en je eigen pad te volgen.
  • je vastgelopen bent en nog niet weet hoe je weer vooruit wilt of kunt.
  • je je afvraagt: is dit nu wat ik écht wil?

Samen gaan we aan de slag om te achterhalen wat belangrijk is voor jou. Dat vraagt om te kijken naar wie je in de kern bent. Wanneer je hier contact mee maakt doe je waardevolle inzichten op. Het wordt helder wat bij je past en wat niet meer. Zo kun je nieuwe keuzes maken die passen bij wie je bent. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar wat er nodig is voor jou om de keuzes te maken die bij je passen. Wat zit hier nog in de weg of verstoord? Als ook dit helder is weet je wat een volgende stap is voor jou en kun je die stap ook zetten. 

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Liliane (Agile leadership & systemic coach): 
“Met Jesse ben ik een dagdeel intensief op ontdekkingsreis gegaan. Een ontdekkingsreis gericht op thema’s rondom persoonlijke en professionele groei. In een halve dag biedt Jesse een krachtig programma, op maat, en ze neemt je daarin ook bij de hand. Ze neemt je mee langs bijzondere, intensieve en verdiepende werkvormen. De veilige setting die Jesse weet te borgen, maakt dat je op een laag kunt werken die dieper is en waarmee je tot de essentie komt van een vraagstuk en zelfs daar voorbij. Voor mij heeft deze intensive vooral veel concrete handvaten en nieuwe inzichten opgeleverd. Inzichten die ik, nu op een meer intuïtieve wijze, krachtig vertaal naar mijn leven en mijn werkpraktijk.”

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als lifecoach voor zingeving, omgeving Zutphen, werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Hengelo GLD, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties