Loopbaancoach & lifecoach Achterhoek

Is de balans werk-privé zoek? Weet je niet of dat wat je doet nu wel echt bij je past? Wil je andere keuzes maken, maar weet je nog niet hoe? Dan kan ik je als loopbaancoach en lifecoach (in de Achterhoek) een stap vooruit helpen. We gaan samen aan slag en kijken wat er speelt in jouw werk en jouw leven. Zo kijken we naar wat werkt en wat niet (meer) werkt voor jou. En kijken we ook naar hoe je wenst dat het zal zijn, jouw verlangen dus. We gaan dieper verkenning om tot heldere inzichten te komen, zodat jouw richting helder is. Vervolgens gaan we aan de slag met hoe je stappen kunt zetten in die richting.  

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Hans (ICT-specialist): 
“Ik heb mijn overtuiging in mijn capaciteiten weer terug, heb nu grip op de druk die ik vooral mezelf oplegde en sta nu weer met een positief gevoel in mijn werk. De kansen die ik ambieer komen nu ook daadwerkelijk op mijn pad. Jesse heeft me geholpen door verbinding te maken met mijn missie. Toen ik dit in beeld had werd voor mij duidelijk dat ik niet zozeer een andere werkgever nodig had, maar een andere functie. Daar ben ik vol voor gegaan en heb deze ook gekregen. Ik ben nu op mijn plek.”

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als loopbaancoach en lifecoach in de Achterhoek, werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Hengelo GLD, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties