Loopbaancoach & lifecoach Bronckhorst

Als loopbaancoach en lifecoach (in Bronckhorst) ben ik er voor mensen die vastlopen in hun werk. Of je nu in loondienst bent of werkt als zelfstandige; je kunt tegen dezelfde vragen aanlopen. Vragen als: past wat ik doe wel bij mij? welke kant moet ik nu op? wat is een goede richting of vervolgstap? welke van alle ideeën die ik heb moet ik nu uitvoeren? hoe krijg ik een andere werk-privé balans? Bij dit soort vragen help ik je een stap vooruit. We gaan aan slag en kijken wat er nodig is om helderheid te krijgen, zodat je inzicht krijgt in wat een goede volgende stap is voor jou. Verhelderen, verduidelijken, onder de oppervlakte kijken en de diepte ingaan helpen om helderheid te krijgen.

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Sandra (Illustrator): 
“Ik wist niet hoe ik vorm kon geven aan de uitvoering van mijn ideeën omtrent ontwikkelingen in mijn werk als ZZP’er. Het zat zo vol en vast in mijn hoofd. Jesse wist mijn gedachten uit elkaar te trekken en inzichtelijk te maken. Zij heeft me een positieve zet gegeven in de richting van mijn werktoekomst.”

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb.

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als loopbaancoach en lifecoach in Bronckhorst, werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Hengelo GLD, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties