Loopbaancoach & lifecoach Doetinchem

Als loopbaancoach en lifecoach (in omgeving Doetinchem) help ik mensen die vastlopen in hun werk of op zoek zijn naar meer balans in leven en werk. Vaak speelt de vraag of het werk wel echt bij je past of de vraag over de keuzes die je hebt gemaakt. Maar ook gebeurtenissen op het werk kunnen aanleiding zijn om aan de slag te gaan. Doel is dat je weer met plezier kunt werken en doet wat bij je past. We gaan aan de slag met het verkennen van de vraag om te achterhalen wat er speelt en vooral ook hoe je graag wilt dat het is. Als je weet waar je staat en waar je naartoe wilt, wordt duidelijk wat een goede eerste stap is. Soms vraagt dat ook om stil te staan bij wat je nog tegenhoudt. Zodat je daarna vastberaden een stap kunt zetten. 

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Melanie (Consulent): 
“Ik kwam bij Jesse vanwege een heftige gebeurtenis op het werk, waardoor ik uit balans was en onzeker. Door de persoonlijke coaching vond ik erkenning, acceptatie en de balans weer terug binnen mijn werk. En vooral geloofde ik dat ik het zelf weer kon en vond mijn uitdaging en passie weer terug. Jesse heeft me vooral geholpen door er voor mij te zijn en te focussen op mijn eigen kracht.”

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als loopbaancoach en lifecoach vlakbij Doetinchem, werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Hengelo GLD, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties