Loopbaancoach & lifecoach Hengelo GLD

Als je vastloopt in je werk of minder plezier hebt in je werk help ik je als loopbaancoach en lifecoach in Hengelo GLD je een stap vooruit. Dit kan gaan over keuzes die je hebt gemaakt, maar wat ervoor nodig is om weer met plezier en energie aan het werk te gaan. Centraal staat: hoe kun jij weer fijn werken. Belangrijk is dat er meer inzicht en helderheid komt. Daarmee gaan we samen aan de slag. Wanneer je nieuwe inzichten opdoet, kun je de situatie met andere ogen bekijken. Een volgende stap komt dan ook vanzelf in beeld. Het vraagt wel om de diepte in het te gaan en in de bekende spiegel te kijken. 

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Melanie (Consulent): 
“Ik kwam bij Jesse vanwege een heftige gebeurtenis op het werk, waardoor ik uit balans was en onzeker. Door de persoonlijke coaching vond ik erkenning, acceptatie en de balans weer terug binnen mijn werk. En vooral geloofde ik dat ik het zelf weer kon en vond mijn uitdaging en passie weer terug. Jesse heeft me vooral geholpen door er voor mij te zijn en te focussen op mijn eigen kracht.”

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als loopbaancoach en lifecoach in Hengelo GLD werk ik vanuit mijn eigen praktijk, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties