Loopbaancoach & lifecoach Zutphen

Als je vastloopt in je werk, vragen hebt over of wat je doet nu wel echt bij je past. Je andere keuzes zou willen maken, maar je weet nog niet hoe. Of als je bijvoorbeeld op zoek bent naar meer balans in leven en werk. Dan kan ik als loopbaancoach en lifecoach (in omgeving Zutphen) je een stap vooruit helpen. Dat doe ik door samen met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat helder is wat er speelt. Dit levert waardevolle inzichten op, waardoor je weet wat een goede volgende stap is voor jou.

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis van NLP, systemisch werk, holding space en transformational presence. Ik richt me op wat er mogelijk is, wat wil ontstaan, waar beweging mag komen. Het effect van mijn coaching is dat er iets blijvend verandert, iets transformeert dus. Om dit mogelijk te maken, schep ik een veilige ruimte waarin je kunt ontdekken, verkennen en jezelf kunt zijn. 

Ervaring van Lenneke (NEI-therapeut): 
Heel erg dankbaar ben ik Jesse dat ze mij vooruithelpt en mij nieuwe inzichten geeft in mijn persoonlijke proces. Jesse luistert goed en volgt hierbij ook haar eigen intuïtie. Dit levert nieuwe, verdiepende inzichten op. Ze denkt en voelt heel goed mee. Ze heeft ervoor gezorgd dat we bij de kern gekomen zijn. Zo kan ik écht verder kan en een sprong vooruit maken.”

 

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Op mijn pagina transformational coaching lees je welke opties ik heb voor jou. 

Kennismaken of een afspraak maken? Bel me (06-53271999) of neem contact met mij op via mail of bericht

 

NB: Als loopbaancoach en lifecoach vlakbij Zutphen, werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Hengelo GLD, op een fijne plek buitenaf, in de natuur!

0 reacties